Promoties voor EOV leden

Met vreugde en enthousiasme kunnen wij u melden dat de Enterse Ondernemersvereniging EOV voortaan ook haar eigen website heeft. Onder de naam van “Welkom in Enter” is deze website gelanceerd. Deze fonkelnieuwe website (www.welkominenter.nl) is tevens de landingspagina van de Free Wifi zone in Enter. Op deze nieuwe website worden internetbezoekers direct doorgeleid naar Google Maps welke is voorzien van speciale markers van de Enterse ondernemers. Via de markers komen de bezoekers uit bij de winkel of het bedrijf van hun voorkeur.

Op de website kunnen EOV leden berichten, nieuwtjes, acties, evenementen en ook speciale banners laten plaatsen. Tegelijkertijd is gekozen om de website te koppelen met het bestaande succesvolle online platform van Entersaanbod. Ook op Entersaanbod krijgen alle EOV leden voortaan een GRATIS winkel- of bedrijfsvermelding + 4 artikelen aangeboden. Wij hebben namens de EOV hierover met Entersaanbod afspraken gemaakt. Wilt u meer online promoties via de websites van Entersaanbod of Welkom in Enter dan kunt u met ondergetekende contact leggen.

Kortom, als EOV zijn wij verheugd dat wij u volop extra online promotiemogelijkheden kunnen aanbieden.

Wij hebben samen met de mensen van Entersaanbod ook al even wat voorwerk gedaan. Wij verzoeken u op de websites even te bekijken of uw omschrijving, openingstijden e.d. correct zijn weergegeven. Heeft u nog geen vermelding dan verzoeken wij u even contact te leggen. Dat geldt uiteraard ook voor aanvullende vragen en opmerkingen.

U krijgt dus volop extra opties om uw winkel of bedrijf te promoten. Wilt u in de komende periode meer acties, aanbod producten en diensten promoten dan kan dat tegen een geringe meerprijs. Ik leg u graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Voor nu hoop ik dat wij als EOV geslaagd zijn in het zetten van de stap om Enter als “Groots in Ambacht en Mode” neer te zetten en dat wij de mogelijkheden hebben gecreëerd die passen in het huidige tijdperk van internet, smartphones, social media etc. Alles met als doel om uw winkel of bedrijf te laten floreren in ons dorp.

Voor meer informatie ben ik bereikbaar onder info@welkominenter.nl of mobiel 0681390090.

Mede namens bestuur van de EOV
Dirk Velten

Close Comments

Comments are closed.