Bonnenboek-actie EOV

Profiteer nu optimaal van de volgende actie!

We hebben voor u verschillende acties verzameld in één bonnenboekje. U kunt gebruik maken van deze acties door het bonnenboekje te downloaden en uit te printen. Wanneer u uw naam en e-mailadres noteert op de bon maakt u kans op een dinercheque.

Dus download snel het bonnenboekje en win een dinercheque!

Download het bonnenboekje HIER

Lees Meer...

Promoties voor EOV leden

Met vreugde en enthousiasme kunnen wij u melden dat de Enterse Ondernemersvereniging EOV voortaan ook haar eigen website heeft. Onder de naam van “Welkom in Enter” is deze website gelanceerd. Deze fonkelnieuwe website (www.welkominenter.nl) is tevens de landingspagina van de Free Wifi zone in Enter. Op deze nieuwe website worden internetbezoekers direct doorgeleid naar Google Maps welke is voorzien van speciale markers van de Enterse ondernemers. Via de markers komen de bezoekers uit bij de winkel of het bedrijf van hun voorkeur.

Op de website kunnen EOV leden berichten, nieuwtjes, acties, evenementen en ook speciale banners laten plaatsen. Tegelijkertijd is gekozen om de website te koppelen met het bestaande succesvolle online platform van Entersaanbod. Ook op Entersaanbod krijgen alle EOV leden voortaan een GRATIS winkel- of bedrijfsvermelding + 4 artikelen aangeboden. Wij hebben namens de EOV hierover met Entersaanbod afspraken gemaakt. Wilt u meer online promoties via de websites van Entersaanbod of Welkom in Enter dan kunt u met ondergetekende contact leggen.

Kortom, als EOV zijn wij verheugd dat wij u volop extra online promotiemogelijkheden kunnen aanbieden.

Wij hebben samen met de mensen van Entersaanbod ook al even wat voorwerk gedaan. Wij verzoeken u op de websites even te bekijken of uw omschrijving, openingstijden e.d. correct zijn weergegeven. Heeft u nog geen vermelding dan verzoeken wij u even contact te leggen. Dat geldt uiteraard ook voor aanvullende vragen en opmerkingen.

U krijgt dus volop extra opties om uw winkel of bedrijf te promoten. Wilt u in de komende periode meer acties, aanbod producten en diensten promoten dan kan dat tegen een geringe meerprijs. Ik leg u graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Voor nu hoop ik dat wij als EOV geslaagd zijn in het zetten van de stap om Enter als “Groots in Ambacht en Mode” neer te zetten en dat wij de mogelijkheden hebben gecreëerd die passen in het huidige tijdperk van internet, smartphones, social media etc. Alles met als doel om uw winkel of bedrijf te laten floreren in ons dorp.

Voor meer informatie ben ik bereikbaar onder info@welkominenter.nl of mobiel 0681390090.

Mede namens bestuur van de EOV
Dirk Velten

Lees Meer...

Free Wifi in de Dorpsstraat

De website van we welkominenter.nl is voortaan ook de opening website van de free wifi zone in de Dorpsstraat van Enter. Toeristen, gasten en de aanwezige bewoners die Enter bezoeken in de Dorpsstraat kunnen voortaan via de gratis wifi inloggen op internet. Ze landen dan direct op de homepagina van onze website. De bezoekers zien dan een Google Maps pagina met markers en kunnen direct een locatie, aanbod, winkel of bedrijf, activiteit of informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. De website is volledig geschikt gemaakt voor smartphones, zodat internetbezoekers overzichtelijk en eenvoudig kunnen navigeren op hun mobiele telefoon of tablet.

Lees Meer...